Duality – terapie prin regresie

„Duality – thriller psihologic, care nu urmăreşte să fim perfecţi, dar îşi doreşte să fim întregi!”

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un proiect interesant – Duality – care mi-a captat atenția prin latura sa psihologică. Pentru că întotdeauna m-am întrebat care este cauza anumitor reacții și frustrări pe care le am, din când în când, descrierea acestui proiect m-a convins în doar câteva secunde.

Este vorba despre un film, un thriller psihologic care ne invită să ne descoperim adevărata personalitate și să nu ne mai ascundem sub preș latura întunecată, care zace în fiecare dintre noi, oricât de sfinți coborâți din icoane ne-am considera.

Duality este un „scurtmetraj despre mine, despre tine, despre oricine… un film cu, despre şi pentru oameni!”

Ce se întâmplă atunci când arta întâlnește știința? Când psihologia se îmbină cu actoria?

Asta vrem să descoperim cu ajutorul acestui proiect ambițios, numit Duality, pe care l-a conceput Florentina Hariton. Florentina este cunoscută pentru interpretarea rolului Flori în lungmetrajul: „Be My Cat: A Film For Anne” de Adrian Ţofei; film care a luat premii pentru Cel Mai Bun Film – Festivalul Internaţional de Film A Night of Horror, Sydney; Premiul Publicului şi Premiul Out of the Box – Festivalul Internaţional de Film Fantastic şi Horror, Portugalia; Menţiune Specială – Festivalul Internaţional de Film Dracula şi altele; iar în momentul de față este studentă la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Specializarea Psihologie şi este Psihoterapeut în Formare în cadrul Asociaţiei Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI).

Citind toate aceste cuvinte cu majusculă deja îți poți forma o părere despre gradul de ambiție al acestui proiect și în minte îți apare întrebarea: „Dacă e vorba de psihologie, îmi poate fi și mie de folos?”.

Răspunsul vine și el: da, chiar de un mare folos, căci este un film despre autocunoaștere, despre impactul evenimentelor din trecut asupra prezentului și viitorului tău; mai pe scurt – o terapie prin regresie.

duality-scurt metraj

Dar cum orice proiect deosebit are nevoie de câteva lucruri pentru  a fi dus la bun sfârșit, Florentina a apelat la ajutor, prin platforma online sprijină.ro și ne roagă să-i fim alături în drumul său de la vis la realitate. Pentru ca acest thriller psihologic să ajungă pe micile și marile ecrane, el are nevoie de finanțare și notorietate.

Așa că vă invit să meditați la posibilitatea unei terapii prin regresie, realizată prin vizionarea filmul Duality și să contribuiți la finalizarea cu succes a acestui proiect pe Sprijină.ro sau distribuind acest text pe rețelele de socializare.

Tu ai curaj să descoperi cine ești cu adevărat?

SPRIJINĂ PROIECTUL ”DUALITY”!

 

sursa foto: dualityshortfilm.com

Leave a Reply