Superblog 2016 – A treia oară-i cu noroc!

Șșșș, ce se aude?

Superblog is coming!

Ediția toamnă – 2016

În toamna anului trecut, mi-am scos curajul de la naftalină și m-am înscris în cursa Superblog, cu gândul să trec prin toate probele, indiferent de ce note voi primi pe parcurs. Nu m-a descurajat niciun sponsor, nici chiar Banca Transilvania, care mi-a adus aminte de profa de fizică din liceu și ale sale note „mari”. Am ieșit, în ediția respectivă, pe locul 22 și am participat și la Gala Superblog, unde am dat de fețe prietenoase, emoții sincere și saci de caterincă.

În primăvara anului acesta, mi-am băgat codița și la Spring Superblog, avansând câțiva pași esențiali și ajungând pe locul 4, la final.

Pentru toamna asta aveam dubii dacă să particip sau nu, întrucât am vreo 2-3 proiecte personale care-mi ocupă cam tot timpul și mai trebuie să și produc bancnote pentru al meu portofel a.k.a să mă duc la serviciu. Dar mi-am zis, fie ce-o fi… o să dau tot ce-am mai bun din mine și tura asta.

Superblog 2016 ParticipDrept urmare, mă înscriu oficial la Superblog, ediția toamnă 2016 – cu ochii mari de căprioară (dorindu-mi, în secret , să câștig măcar un aspirator sau un robot de bucătărie, așa ca pentru o viitoare casă nouă 😀 )! Am auzit zvonuri cum că vor fi și mai puține probe, așa că poate scap nevătămată și de data aceasta și-mi mai rămâne niscai vlagă să particip și la gală.

Mă înscriu cu site-ul cel nou, să-l scot și pe el în lume, că tot i-am călcat costumul și i-am lustruit pantofii în ultimele luni, ca să arate bine în societate. Îi mai aranjez freza pe ultima sută de metri, îl pup zgomotos pe frunte și-i urez să calce în căcat sau să se ușureze vreun porumbel pe el, ca să avem noroc de podium, la ediția aceasta de Superblog.

Ce sfaturi am pentru cei care se înscriu pentru prima oară? 

Cam aceleași pe care mi le spun și mie în oglindă:

 • să nu se enerveze, orice s-ar întâmpla pe parcursul ediției;
 • să nu citească articolele celorlalți participanți, înainte de a fi scris articolul pentru proba respectivă;
 • să citească cu atenție cerințele iar dacă au nelămuriri, să pună întrebări (nimeni nu te ajută dacă nu ceri ajutorul!);
 • și nu în ultimul rând, să scrie cu pasiune, din suflet, să nu forțeze cuvintele încercând să dea pe spate nu știu ce juriu… mie mi-au fost punctate mult mai bine articolele pe care le scriam dintr-o suflare, decât cele la care mă documentam cu zilele și pe care le editam de câte 10 ori.

Succes și spor la scris tuturor participanților Superblog 2016!

sursa foto: super-blog.eu

14 thoughts on “Superblog 2016 – A treia oară-i cu noroc!

  1. Alexandra Cristea Post author

   Mulțumesc frumos! Scuze că am răspuns atât de greu dar am avut ceva probleme cu site-ul. A picat pt câteva zile dar și-a revenit acum, la timp pentru superblog. 😀

   Sper să fii blândă! 😀

   Reply
 1. Echipa SuperBlog

  Bine ai revenit in SuperBlog, Alexandra! 🙂
  Iti multumim pentru inscriere, iar pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
  Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna grozava!

  Reply

Leave a Reply